Betaling

Je kan veilig online betalen via bancontact, online banking (KBC, Belfius, ING...), Paypal.

Verzending & levering

Bo – Chic zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.

Bo - Chic zal de geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht.

Nadat de betaling voltooid wordt, worden onze pakketten eigenhandig en zorgvuldig ingepakt. We verzenden de pakketten via veilige weg en met traceerbare code dankzij de diensten van de koerierdienst in kwestie, nl. bpost. Wij hanteren de verzendtarieven van Bpost. Jaarlijks worden deze prijzen herzien. De prijs voor de verzending wordt duidelijk vooraf gecommuniceerd.

De klant kan kiezen tussen drie afleveringsmogelijkheden:

  • Levering aan huis bij particulieren
  • Levering in een afhaalpunt
  • Levering in een pakjesautomaat

Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan Bo - Chic kenbaar heeft gemaakt.

Je kan ook kiezen om het pakket gratis op te halen in onze winkel.

Bo – Chic kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een niet (tijdig) doorgevoerde levering. Wegens omstandigheden (weersomstandigheden, stakingen, …) kan het zijn dat het pakket later dan voorzien de bestemming bereikt. Bo – Chic is niet verantwoordelijk voor het verlies, beschadigen, … van een pakket door Bpost en zal in geen geval de verantwoordelijkheid dragen, noch vergoeden.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf de verzending. Bo – Chic is niet verantwoordelijk voor “verloren gegane” pakketten. Vanaf het moment dat het pakket een track & trace nummer krijgt, is de klant verantwoordelijk voor zijn/haar pakket en goederen.

© 2022 Bo-Chic - Hoogstraat 38, 9620 Zottegem (België) - BTW BE 0525.658.242
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Bo-Chic gebruik van cookies. Meer informatie    OK