Beautiful items
for
beautiful people

Beautiful items
for
beautiful people

Beautiful items
for
beautiful people

Beautiful items
for
beautiful people


Onze shop:
betaalbaar en gevarieerd!

Bij Bo – Chic kan je terecht voor een gevarieerd aanbod aan vrouwenkleding, schoenen en fancy accessoires. Onze shop zit boordevol unieke en betaalbare mode voor iedereen! Ja je leest het goed, voor iedereen!  Want ‘DIVERSITY IS BEAUTIFUL’ & ‘SIZE DOESN’T MATTER’, toch?! Onder dit motto hebben wij ervoor gekozen om vanaf augustus 2021 naast onze gewone collectie, ook een Plus Size collectie aan te bieden. Of je nu maat 34 of maat 48 hebt, iedereen verdient het om stralend voor de dag te komen, niet?!

Je vindt bij ons goede basics, maar ook trendy, stijlvolle en vrouwelijke collecties. In onze shop vind je altijd de nieuwste modetrends en kleding voor elke gelegenheid. We geloven niet dat slechts één bepaalde stijl ons definieert. Bij ons vind je een veelvoud aan verschillende stijlen, zodat iedereen zich ten volle kan uiten. Ben je op zoek naar de nieuwste jurkenwarme knitsjeans of coole jassen? Geen zorgen, wij hebben het allemaal! Toon je vrouwelijke kant met zachte kleuren of bloemenprints en je edgy attitude met lederen items. Bij Bo – Chic vind je alles wat je nodig hebt om je garderobe een upgrade te geven. Ongeacht je leeftijd of maat: bij Bo – Chic vind je mode-items met een vrouwelijk, stijlvol én soms ook wel rebels karakter.

Omdat wij service en persoonlijk contact heel erg belangrijk vinden, kan je ons steeds vrijblijvend contacteren. Op onze contactpagina vind je al onze gegevens terug. Wij staan alvast te popelen om jou te helpen in je zoektocht naar de ideale outfit!


 

 

Het is mijn passie om de mooiste collecties kleding en modeaccessoires samen te stellen en jou blij te maken met stijlvolle producten van goede kwaliteit en voor betaalbare prijzen. Mag ik binnenkort ook voor jou een pakketje inpakken?

Liefs, Sandra


When dreams come true…
Bo-Chic begon mét een webshop!

Het zoeken naar de nieuwste trends op het gebied van fashion en accessoires is voor Sandra een echte passie. Daarom droomde ze er de laatste jaren steeds meer van om die gedrevenheid te delen met anderen.

Het feit dat haar echtgenoot, Wouter reeds een zelfstandige activiteit uitoefent, heeft de beslissing in een stroomversnelling gebracht en heeft ervoor gezorgd dat ze voor de volle 100% Sandra’s droom willen najagen.

In oktober 2018 werd het concreet en is Bo – Chic geboren… dé online webwinkel die maar één doel voor ogen heeft: vrouwen doen stralen en schitteren in een originele outfit, waarin ze zichzelf goed voelen.

Ontdek onze webshop


Opening winkel voor extra
beleving en persoonlijk contact

Het gemis aan persoonlijke contacten, de klanten in “real life” helpen, inspireren en adviseren werd alsmaar groter. Daarom gingen Sandra & Wouter een stapje verder. Op 5 oktober 2019 openden ze hun fysieke winkel in de Hoogstraat 38 te 9620 Zottegem. De persoonlijke communicatie met klanten is voor Sandra & Wouter een belangrijke en onderscheidende succesfactor. 

Tot rustkomen, genieten en beleven terwijl men de nieuwste fashiontrends ontdekt, staan in hun winkel centraal. Door alle zintuigen aan te spreken willen ze streven naar een totaalbeleving bij hun klanten.

Aarzel dus zeker niet om hen te contacteren, zodat ze je zeker een antwoord kunnen geven op al je vragen. Kom gerust langs om te snuisteren, te beleven en te genieten…

Van harte welkom in onze winkel


BLIJF OP DE HOOGTE 
van de laatste nieuwtjes


  


© 2022 Bo-Chic - Hoogstraat 38, 9620 Zottegem (België) - BTW BE 0525.658.242
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Bo-Chic gebruik van cookies. Meer informatie    OK