Terugzending

Indien er een probleem is met het artikel, indien het artikel de klant niet past of indien de klant niet tevreden is over de aankoop, kan hij binnen de 14 dagen na ontvangst de niet gewenste artikelen terugzenden naar Bo - Chic.

Gelieve ons eerst hiervan binnen de 14 dagen na ontvangst op de hoogte te brengen via info@bo-chic.be, alvorens terug te sturen.

Een retour dient naar volgend adres gestuurd te worden:

Bo – Chic
Hoogstraat 38
9620 Zottegem

De verzendkosten van een retour zijn volledig ten laste van de klant. Komt u langs in de winkel dan is dit uiteraard volledig gratis. Dit moet eveneens binnen de 14 dagen na levering van het product.

Artikelen die in prijs verminderd zijn door eender welke actie worden noch omgeruild, noch teruggenomen.

Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.
Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Bo – Chic zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de artikelen. Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen, artikelen waarvan het etiket verwijderd is, artikelen die geuren bevatten van parfums of andere worden noch teruggenomen noch terugbetaald.

Van zodra Bo – Chic de artikelen terug heeft ontvangen, stort Bo – Chic het bedrag van de teruggezonden artikelen terug ten laatste 14 dagen nadat de items terug ontvangen zijn door Bo – Chic. Wanneer de volledige bestelling wordt geretourneerd, worden eveneens de verzendkosten terugbetaald.

Omruiling

Indien de klant een artikel wenst om te ruilen is dit eveneens mogelijk. De omruilende artikelen kunnen enkel gaan over dezelfde artikelen die tevoren aan de klant geleverd zijn. Omruilen kan dus enkel in een andere beschikbare maat of kleur. Indien de klant nieuwe artikelen wenst in de plaats, zal deze bestelling door de klant online op www.bo-chic.be moeten gebeuren en zal de klant alsnog verzendkosten moeten betalen.

© 2022 Bo-Chic - Hoogstraat 38, 9620 Zottegem (België) - BTW BE 0525.658.242
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt Bo-Chic gebruik van cookies. Meer informatie    OK